Melyik árazógépet válasszam? Árazógépek összehasonlítása

Szerző: admin 2017. 01. 23 0 hozzászólás Árazástechnika,


Árazógép vásárlásnál az ár mellett a legfontosabb szempont az, hogy mire szeretnénk használni. Az árazógép a nevével ellentétben alkalmas dátum nyomtatásra, vagy méret jelzés feltüntetésre is. Létezik egysoros, kétsoros és háromsoros kivitelben is.

 

Egysoros árazógép:
Az egysoros árazógépek egy sorban tudnak információkat a címkére nyomtatni, jellemzően a termék árát, a méretét, vagy a lejárati idejét, dátumát. Az egysoros árazógép abban az esetben ideális választás, ha a fenti információk közül csak egyet szeretnénk a címkén feltüntetni.

Kétsoros árazógép:
A kétsoros árazógépek két sornyi információt tudnak egy nyomtatással a címkére nyomtatni. A legelterjedtebb felhasználási területe az egységár (/kg, /l, /m ...) és az eladási ár feltüntetése. Ez mellett használható lejárati dátum nyomtatására, vagy a méretjelzés feltüntetésére az eladási árral együtt.

Szintén nagyon fontos szempont az árazógép minősége. A MoTEX árazógépek mind megfelelnek a legmagasabb minőségi elvárásoknak, előírásoknak. Nem érdemes az olcsóbb, gyengébb minőségű árazógépet választani, mert az élettartamuk jelentősen alacsonyabb minőségi társainál.

Fontos szempont még az árazógép kellékek utánpótlása. A használat közben szüksége lesz címke utánpótlásra és festékhengerre is. A MoTEX árazógépekhez nálunk mindig talál eredeti, gyári kellékeket. Egy olcsóbb, kevésbé ismert árazógép választása esetén nehézségekbe ütközhet a címke, vagy a festékhenger utánpótlásánál. Ár címkéből sokfélét lehet találni a kereskedelemben, de a gyengébb minőségű (ráadásul nem is mindig olcsóbb) címkével meggyűlhet a gondja, mert nem minden felületre tapad rá megfelelően. Hosszú távon sokkal kifizetődőbb, ha az árazógéphez ajánlott gyári kellékeket választja.

Az alábbi képeken láthat néhány minta nyomatot a MoTEX árazógép család készülékei által nyomtatható címkékről:

 

 

MoTEX MX-5500NEW MoTEX MX-2612NEW MoTEX MX-6600lPlus MoTEX MX-2616NEW