Fizetési feltételek


Áruházunkban többféle fizetési módot is tud választani a megrendelt termék(ek) szállításától függően. A kívánt fizetési módot a megrendelési folyamat közben tudja beállítani.


Házhozszállítás esetén:
 

Utánvétel/Készpénzfizetés - Az áru ellenértékét a kézbesítő futárnál, készpénzben tudja kifizetni.  Az utánvét szolgáltatás 150.000.- forint értékhatárig díjmentes, felette a fizetendő végösszeg 1%-a az utánvét költsége. Utánvétes fizetési módra nettó 499.999.- Ft összeghatárig van lehetősége.

Átutalás - A megrendelési összesítőn szereplő összeget kell a megadott adatok alapján átutalni, a csomag indítása csak a végösszeg számlánkon történő jóváírása után kezdődik meg, ez munkanapokon általában 1-4 órát jelent.

Bankkártyás fizetés - Webáruházunkban lehetősége van az áru ellenértékét bankkártyával is kiegyenlíteni. A kártyás fizetés a Borgun (Budapest Bank kártya elfogadó partnere) biztonságos rendszerén keresztül történik, a webáruház a kártya adatokat nem kapja meg, nem tárolja el.

 

Személyes átvétel esetén:
 

Kézpénzfizetés - Az áru ellenértékét személyes átvételekor készpénzben is kiegyenlítheti.

Átutalás - A megrendelési összesítőn szereplő összeget kell a megadott adatok alapján átutalni, a termékek átvétele csak a végösszeg számlánkon történő jóváírása után kezdődik meg, ez munkanapokon általában 1-4 órát jelent. Mielőtt elindulna hozzánk, mindenképp várja meg az átvételről tájékoztató email üzenetet.

Bankkártyás fizetés - Bemutató termünkben lehetősége van bankkártyával is kiegyenlíteni a termékek ellenértékét.


 
Minden vásárlásról számlát állítunk ki a vásárló nevére. Csomagküldés esetén a számla eredeti példányát a csomagon belül találja meg.