Ez a weboldal a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. További információ a sütikről...

Cégünkről

Ünnepi nyitvatartás
Karácsonyi rendelés információk
 
Karácsony előtti csomagkézbesítés: December 21. 12:00 óráig beérkezett rendeléseket tudjuk aznap feladni, amit a GLS futárszolgálat  december 22-én kézbesít.
 
Rendelését személyesen december 22-én 14:00 óráig veheti át bemutatótermünkben.
 
A webáruház üzemel az ünnepek alatt is, ebben az időszakban leadott megrendeléseket 2018. január 2-án tudjuk feladni.
Üzletünk ünnepi nyitvatartása:
 • December 22-ig a normál nyitvatartás szerint
 • December 23-tól -  január 1-ig ZÁRVA
 • 2018. január 2-től a megszokott nyitvatartás szerint.
 

 

Az Euro Prompt Kft. 1993-ban alakult, kezdetben osztrák – magyar tulajdoni háttérrel, de 1996-ban 100%-os magyar tulajdonban került.

Cégünk célkitűzése, olyan termékek és pénztárgépek forgalmazása, melyek kiváló minőségűek és maradéktalanul megfelelnek a Nemzetgazdasági Minisztérium által kiadott rendeleteknek.


Szolgáltatásaink között szerepel a viszonteladók és végfelhasználók színvonalas kiszolgálása, biztosítva a kiváló minőségi termékek és szerviztevékenységek mellett, a folyamatos alkatrész és kellékellátást,valamint a viszonteladók technikai támogatását, akár tanfolyamok, akár tanácsadás formájában.
Külön figyelmet fordítunk a vonatkozó NGM rendeletek figyelemmel kísérésére.


1993 óta az online pénztárgépek megjelenéséig értékesített pénztárgépek száma meghaladja az 50. 000 darabot, ezáltal a pénztárgéppiac egyik legrégebbi múlttal rendelkező értékesítőjének számítunk. Vállalati filozófiánk, hogy teljesen elhatároljuk magunkat a tisztességtelen eljárásoktól és szolgáltatásoktól. Minden tevékenységünk a vonatkozó rendeletek szigorú betartása mellett zajlik.


Azt valljuk, hogy ugyanolyan tisztességgel és becsülettel kezeljük vevőinket, mint szállítóinkat, illetve a vállalaton belüli munkatársainkat.


 

MÉRFÖLDKÖVEK

 • 1993 1993 és 1999 között a Hong Kong-i gyártmányú HEAT és ELITE pénztárgépek kizárólagos importőreként szerepeltünk a magyar pénztárgéppiacon.

 • 1996 Cégünk 100%-os magyar tulajdonba került.
 • 1999 1999 óta az Erfurtban székelő Quorion Data Systems német OPTIMA pénztárgépeket gyártó vállalatnak vagyunk a magyarországi kizárólagos forgalmazója.

 • 2008 2008-ban bővítettük termékpalettánkat a WisDor pénztárgép márkával, ami Kína legnagyobb, minőségi pénztárgépeket készítő gyárában készül.
 • 2011 azaz év volt, amikor 18 év után elköltöztünk Budapest belvárosából, a XIII. kerületbe, ahol színvonalasabban, és kellemesebb környezetben tudjuk kiszolgálni vásárlóinkat.
 • 2013 2013 jelentős mérföldkő volt cégünk életében, megkapta az MKEH engedélyét az első OPTIMA online pénztárgép.
 • 2015 Ebben az évben bővítettük portfóliónkat banktechnikai gépek forgalmazásával. A kitűnő minőségű érme- és bankjegyszámláló gépek mellett kínálatunkban a különféle bankjegy eredetiséget vizsgáló eszközök is megtalálhatók.
 • 2016-ban lettünk a koreai MoTEX Products Co. Ltd. gyár magyarországi kizárólagos forgalmazója, és megkezdtük a kiváló minőségű MoTEX termékek értékesítését.
 

Az OPTIMA pénztárgépgyár Erfurtban
 

 Bemutatótermünk:
Bemutatótermünkben vásárlás előtt kipróbálhatja az általunk forgalmazott termékek jelentős részét, szakértő kollégáink minden felmerülő kérdésére azonnal választ adnak. A PénztárgépÜzlet nem „csak” egy webáruház, nálunk személyesen is megtalálja a keresett terméket, üzletünk valós készlettel rendelkezik. 

Loading...
Loading...
Loading...