Cégünkről

 

Az Euro Prompt Kft. 1993-ban alakult, kezdetben osztrák – magyar tulajdoni háttérrel, de 1996-ban 100%-os magyar tulajdonban került.

Cégünk célkitűzése, olyan termékek és pénztárgépek forgalmazása, melyek kiváló minőségűek és maradéktalanul megfelelnek a Nemzetgazdasági Minisztérium által kiadott rendeleteknek.


Szolgáltatásaink között szerepel a viszonteladók és végfelhasználók színvonalas kiszolgálása, biztosítva a kiváló minőségi termékek és szerviztevékenységek mellett, a folyamatos alkatrész és kellékellátást,valamint a viszonteladók technikai támogatását, akár tanfolyamok, akár tanácsadás formájában.
Külön figyelmet fordítunk a vonatkozó NGM rendeletek figyelemmel kísérésére.


1993 óta az online pénztárgépek megjelenéséig értékesített pénztárgépek száma meghaladja az 50. 000 darabot, ezáltal a pénztárgéppiac egyik legrégebbi múlttal rendelkező értékesítőjének számítunk. Vállalati filozófiánk, hogy teljesen elhatároljuk magunkat a tisztességtelen eljárásoktól és szolgáltatásoktól. Minden tevékenységünk a vonatkozó rendeletek szigorú betartása mellett zajlik.


Azt valljuk, hogy ugyanolyan tisztességgel és becsülettel kezeljük vevőinket, mint szállítóinkat, illetve a vállalaton belüli munkatársainkat.


 

MÉRFÖLDKÖVEK

  • 1993 1993 és 1999 között a Hong Kong-i gyártmányú HEAT és ELITE pénztárgépek kizárólagos importőreként szerepeltünk a magyar pénztárgéppiacon.

  • 1996 Cégünk 100%-os magyar tulajdonba került.
  • 1999 1999 óta az Erfurtban székelő Quorion Data Systems német OPTIMA pénztárgépeket gyártó vállalatnak vagyunk a magyarországi kizárólagos forgalmazója.

  • 2008 2008-ban bővítettük termékpalettánkat a WisDor pénztárgép márkával, ami Kína legnagyobb, minőségi pénztárgépeket készítő gyárában készül.
  • 2011 azaz év volt, amikor 18 év után elköltöztünk Budapest belvárosából, a XIII. kerületbe, ahol színvonalasabban, és kellemesebb környezetben tudjuk kiszolgálni vásárlóinkat.
  • 2014 2014 jelentős mérföldkő volt cégünk életében, megkapta az MKEH engedélyét az első OPTIMA online pénztárgép.
  • 2015 Ebben az évben bővítettük portfóliónkat banktechnikai gépek forgalmazásával. A kitűnő minőségű érme- és bankjegyszámláló gépek mellett kínálatunkban a különféle bankjegy eredetiséget vizsgáló eszközök is megtalálhatók.
  • 2016-ban lettünk a koreai MoTEX Products Co. Ltd. gyár magyarországi kizárólagos forgalmazója, és megkezdtük a kiváló minőségű MoTEX termékek értékesítését.
  • 2017 Jelentősen bővítettük hívórendszer kínálatunkat, termékeinket hozzáigazítottuk a vevői igényekhez, ezáltal hazánk egyik legnagyobb kínálattal rendelkező forgalmazójává váltunk.
  • 2020 ismét a költözés éve cégünknél, maradtunk a XIII. kerületben, de egy újabb és szebb üzletben várjuk vásárlóinkat. 

Az OPTIMA pénztárgépgyár Erfurtban
 

 Bemutatótermünk:
Bemutatótermünkben vásárlás előtt kipróbálhatja az általunk forgalmazott termékek jelentős részét, szakértő kollégáink minden felmerülő kérdésére azonnal választ adnak. A PénztárgépÜzlet nem „csak” egy webáruház, nálunk személyesen is megtalálja a keresett terméket, üzletünk valós készlettel rendelkezik.