Bazár

Bazár

Üdvözöljük Bazárunkban!

 

Számunkra is fontos a környezetvédelem, cégünk törekszik arra, hogy lehetőség szerint minél kevesebb elektromos hulladékot termeljen!

 
Létrehoztunk egy Bazárt egy olyan online piacteret, amelynek kínálata több felújított modellből áll. Ezeket a termékeket kedvezőbb áron lehet megvásárolni, mint az új készülékeket. Nem kell aggódnia a szavatosság miatt, mert ezekre a termékekre is 12 hónap szavatosságot biztosítunk!
 
 
Mitől felújított egy modell?
  • megtisztítjuk,
  • az elhasználódott alkatrészeket újra cseréljük,
  • teszteljük,
  • becsomagoljuk.

 
Röviden a bazárról:
  • Minden termék a saját fényképével szerepel a katalógusunkban.
  • Az eladásra kínált termékről pontos, konkrét információkat kap.
  • Az esztétikai állapotuktól függően különböző kategóriák szerint osztályozzuk:
 
Újszerű ► Az Újszerű állapot azt jelenti, hogy a termék gyakorlatilag megkülönböztethetetlen egy új terméktől – de az ára alacsonyabb attól.
Kiváló ► A Kiváló állapot a legjobb ár-érték arányt kínálja
Jó ►A jó állapot azt jelenti, hogy a ugyanolyan jól működik, mint egy új, de a használat nyomai felfedezhetők rajta.
 
Ha bármilyen okból nem elégedett a felújított termékkel, a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti azt az üzletünkbe és banki átutalással visszakapja a pénzét.

 
Az új termékek kiskereskedelmi ára minden új készülék adatlapján szerepel, így könnyen látható, hogy mekkora kedvezményt adunk egy adott készülékre.

A kiválasztott terméket a kosárba helyezve a számlázási és szállítási adatok megadásával a fizetési mód megjelölésével tudja megrendelni.  A csomagot kiszállítás esetén 1-2 munkanapon belül meg is kaphatja.


 

Jelenleg nincsenek termékek ebben a kategóriában.