Pénztárgép Hírlevél


Iratkozzon fel ingyenes Pénztárgép Hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen a pénztárgépek közelgő online bekötéséről.

Keresztnév:*
E-mail cím:*
penztargep_ugyfelszolgalat.png
1138 Budapest, Váci út 168.

RENO Udvar

Telefon:
06-1-317-4773
06-1-317-4081

Skype Me™!

Fax:
06-1-318-6692

Üzlet nyitva tartás:
Hétfőtől-Péntekig:
7:30-16:00

Térkép ->


webshop_logo.png
Webshop nyitva tartás:
Hétfőtől-Vasárnapig:
0:00-24:00


FacebookÜdvözlet


Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]A Nemzetgazdasági Minisztérium a legutolsó pillatatig várt a pénztárgép csere támogatás meghosszabbításával, ezzel nagy bizonytalanságot előidézve, de a mai nap közleményben biztosított minden támogatással rendelkező on-line pénztárgép előrendelőt, hogy a támogatást igénybeveheti 2014-ben is.

A közlemény nem határoz meg új céldátumot, így a támogatás minden jogosultnak biztosítható egészen az új pénztárgép megvételéig.
Ezen kívül további jó hír, hogy a Minisztérium hatásági árassá tette a pénztárgép mobil távközlési díját is, így minden hagyományos pénztárgépnél egységesen 1500-FT + áfa lesz a havidíj, a nagy PC alapú kasszáknál pedig 2500-Ft + áfa-t kell majd fizetni.
A díjcsökkentés érinti a már üzembehelyezett on-line pénztárgépeket is.

Címkék  pénztárgép,   online pénztárgép,   új pénztárgép,   nav,   ngm,   pénztárgép csere,   pénztárgép hírek,   online kassza,   
Címkék  karácsony,   újév,   pénztárgép,   online pénztárgép,   - Ha még nem tette meg, kérjen a NAV-tól Online pénztárgép vásárlásra jogosító regisztrációs kódot.
Jelezze az új pénztárgép vásárlási igényét a NAV felé, kérje meg a saját regisztrációs kódját (kódjait) a pénztárgép vásárláshoz. Ezen igényét elektronikusan tudja benyújtani az ügyfélkapunk keresztül, a szükséges adatlap IDE kattintva letölthető (telepíteni kell az ÁNYK keret programot is). A kód igénylésének a másik, egyszerűbb módja, hogy szól a könyvelőjének, aki napi szinten küld be adatlapokat az ügyfélkapun keresztül, és Ő 5 perc alatt megigényli Önnek a szükséges kódot. Ha jogosult az 50 000- Ft állami támogatásra, akkor ezt is az igénylés során tudja érvényesíteni.

- A kapott regisztrációs kóddal jöjjön el üzletünkbe, a megrendelés leadása, és az igazolás kiadása végett.
A kinyomtatott regisztrációs kóddal, és egy céges bélyegzővel keresse fel bemutatótermünket, ahol felvesszük a megrendelést, megkötjük a pénztárgép beszerzésére vonatkozó megállapodást. A kiadott és aláírt megrendeléssel 2013. szeptember 1-je után is használhatja régi pénztárgépét, egészen addig amíg leszállítjuk Önnek az újat. A megrendelés leadásakor szükséges egy 20 000-Ft + áfa (br. 25 400- Ft) összegű előleg megfizetése, amit teljes mértékben beszámítunk a pénztárgép árába.


Online pénztárgép előrendelést kizárólag a NAV eBEV felületén tud leadni. ITTCímkék  pénztárgép,   online pénztárgép,   új pénztárgép,   nav,   ngm,   pénztárgép csere,   pénztárgép hírek,   online kassza,   Megérkezett a WisDor legújabb lézeres vonalkód olvasó készüléke a BRZ-X.

A WisDor BRZX típusú vonalkód olvasó egyesíti a legmodernebb lézeres technológiát a legújabb trendekkel. Kiváló alternatívát jelent az régi, elavult CCD (ledes) rendszerű olvasók helyett. Kitűnő ár-érték aránya miatt a világ számos országában közkedvelt készülék, amely immár elérhető a magyar üzletek számára is.

További információt IDE kattintva talál.


Címkék  vonalkód olvasó,   vonalkód scanner,   wisdor,   lézeres vonalkód olvasó,   kézi vonalkód olvasó,   usb,   ps2,   számítógép,   


Összegyűjtöttük a fontosabb határidőket az online pénztárgépek bevezetésével kapcsolatban. Érdemes ezekre nagyon odafigyelni, mert az elmulasztásuk súlyos büntetéseket vonhat magával.
  • 2013. március 20. – Életbe lép az új pénztárgép rendelet, elindul az online pénztárgépek NAV engedélyeztetése.

  • 2013. március 21. - Előrendelés leadása Online Pénztárgép megvásárlására.

  • 2013. május 1. - Ettől az időponttól lehet online adatkapcsolatra alkalmas pénztárgépet vásárolni.

  • 2013. június 30. - A régi típusú, hagyományos pénztárgépek eddig az időpontig használhatók.

  • 2013. július 1. - A régi típusú pénztárgépek közül már csak az elektronikus naplóval rendelkezők használhatók, kötelező havi adatszolgáltatás biztosítása mellett. (hagyományos pénztárgépek között nincs ilyen).

  • 2013. december 31. – Lejár az elektronikus naplóval rendelkező pénztárgépek türelmi ideje is.

  • 2014. január 1. - Már csak online pénztárgép használható minden magyarországi kereskedelmi egységeben.


Címkék  pénztárgép,   online pénztárgép,   új pénztárgép,   nav,   ngm,   pénztárgép csere,   pénztárgép hírek,   online kassza,   Közlemény a pénztárgépek és taxaméterek műszaki követelményeiről, a nyugtakibocsátásra szolgáló pénztárgépek és taxaméterek forgalmazásáról, használatáról és szervizeléséről, valamint a pénztárgéppel rögzített adatok adóhatóság felé történő szolgáltatásáról.
I. Bevezetés
A pénztárgépek használata során elkövetetett visszaélések visszaszorítása, az adómorál növelése és az adórés csökkentése, ezáltal a költségvetési bevételek növelése érdekében a Kormány 2012 októberében döntött a pénztárgépek állami adóhatósággal történő összekötése megvalósításának szükségességéről. Az általános forgalmi adóról szóló törvény (Áfa tv.) 2013. január 1-jétől hatályos módosítása teremtette meg a törvényi alapját annak, hogy a pénztárgépek működését az állami adóhatóság hírközlő eszköz és rendszer útján felügyelje. A 1059/2013. (II. 13.) Korm. határozat meghatározta a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal online adatkapcsolatra képes pénztárgépek bevezetésének ütemezését, a részletes jogszabályi előírásokat pedig a 2013. február 15-én kihirdetett, a pénztárgépek és taxaméterek műszaki követelményeiről, a nyugtakibocsátásra szolgáló pénztárgépek és taxaméterek forgalmazásáról, használatáról és szervizeléséről, valamint a pénztárgéppel rögzített adatok adóhatóság felé történő szolgáltatásáról szóló 3/2013. (II. 15.) NGM rendelet (a továbbiakban: Rendelet) tartalmazza.
A cikk nem ért véget, a folytatáshoz kattintson IDE...
Címkék  pénztárgép,   online pénztárgép,   új pénztárgép,   nav,   ngm,   pénztárgép csere,   pénztárgép hírek,   online kassza,   2013. február 15-én megjelent a Magyar Közlönyben a pénztárgépekre vonatkozó rendelet végleges változata. Ennek ismeretében szeretnénk tájékoztatni Önöket a pénztárgépek On-Line NAV bekötésének a módjáról és az előrelátható feladatokról.

Jelenleg még nem létezik olyan pénztárgép Magyarországon, ami megfelelne a kiadott rendeletnek. Folyamatosan egyeztetünk a gyárakkal az előírásoknak megfelő pénztárgépek mielőbbi legyártásáról. A rendelet értelmében immár kijelenthetjük, hogy minden működő pénztárgépet le kell cserélni, a gazdaságos átalakításukra a rendelet nem ad lehetőséget, és ezt a határidő rövidsége is lehetetlenné teszi. A rendelet nagyon szűkös határidőket ad meg, a jelenlegi hagyományos pénztárgépek 2013. június 30-ig működhetnek, ezen időpont után már csak az új pénztárgépek használatára van lehetőség.


A cikk nem ért véget, a folytatáshoz kattintson IDE...
Címkék  online pénztárgép,   online kassza,   új pénztárgép,   NAV,   Nemzeti Adó és Vámhivatal,   pénztárgép hírek,   
Vigyen rendszert étterme irányításába, rendelje meg a WisDor vezeték nélküli hívórendszert!
Okozott már kellemetlenséget éttermében, hogy nehezen tudott jelezni a vendég a felszolgálónak? Szeretné, ha vendégei nem azon izgulnának, hogy odamegy-e hozzájuk a pincér?
Tegye hatékonyabbá étterme irányítását egy modern hívórendszer
segítségével, és megszűnik a felszolgáló után való integetés. Pincéreinek nem kell fejben tartania, ha egyszerre több asztalhoz hívják, jelzési sorrendben tudja teljesíteni a vendégek igényeit.


Kattintson IDE és olvassa el röviden, hogy hogyan is működik, meglátja érdemes rá pár percet szánni...

Címkék  Pincérhívó,   pincér hívó rendszer,   vendéglő,   étterem,   büfé,   jelző készülék,   
Matolcsi György bejelentése szerint, Magyarországon is bevezetik a pénztárgépek online kapcsolatát a NAV-al.

Bulgáriában már megtették ezt a lépést,de ott sem ment zökkenőmentesen az átállás. Andonov Alexi szerint a bevezetés költségei ott a vállalkozókat terhelte, idejét tekintve pedig eltartott másfél évig, mire mindenki átállt. Az eredmény viszont önmagáért beszél: 10,5 százalékkal nőttek az adóbevételek rövid időn belül. A többlet bevétel az ellenőrzés hatékonyságában rejlik. Két üzlet összehasonlításából az alacsonyabb bevételű ellenőrzésre számíthat.
A magyarországi bevezetéssel kapcsolatos további információk a következő hetekben várhatók.

Címkék  Online pénztárgép,   pénztárgép NAV kapcsolat,   Matolcsy György,   bejelentés,   pénztárgép kapcsolat,   
Előfordult-e már az üzletében, hogy hamis bankjeggyel próbáltak fizetni? Előfordult-e Önnel, hogy nem volt teljesen biztos a bankjegy eredetiségében, mert olyan "ázottnak" tűnt? Előfordult-e már Önnel, hogy gyanúsan furcsa volt a papírpénz kinézete?
Ha a fenti kérdésekre akár csak egy válasz is igen, akkor nagy szüksége van egy bankjegyvizsgáló készülékre.
Alig néhány ezer forintos befektetéssel sok kellemetlenségtől kímélheti meg magát, ugyanis ha már csak a bankban veszik észre a hamis bankjegyet, akkor elindul egy folyamat, ami néha kellemetlen is tud lenne, persze ezzel egyidőben elveszíti a hamis bankjegy értékét is, mert azt azonnal lefoglalják.

Tekintse meg bankjegyvizsgáló kínálatunkat, és válasszon egy kedvére való készüléket.

Címkék  Bankjegy vizsgáló,   hamis pénz,   hamis bankjegy,   UV lámpa,   pénz vizsgáló,   forint vizsgáló,   euró vizsgáló,   


Oldal:  [1] 2
 
 
 
Hasznos Oldalak


WisDor Pénztárgépek - www.wisdor.hu
ÁFA átállítás - www.afaatallitas.hu

Nemzeti Adó és Vámhivatal: www.nav.gov.hu

Linkfelhő


  KAPCSOLAT

Euro Prompt Kft.


Pénztárgép Üzlet
www.penztargepuzlet.hu
info@penztargepuzlet.hu